Інгредієнти
Вишнево-вершкове желе. Інгредієнти
300 мл вишневого соку (компоту)
300 мл вершків (10-15%)
20 г желатину
цукор за смаком
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 У вершки додати цукор за смаком (я додала 3 ст.л.), перемішати до зникнення крупинок.
Крок 3 Якщо сік не солодкий, можна додати цукор за смаком (я додала 2 ст.л.).
Крок 4 Половину набряклого желатину довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 5 Додати желатин у вершки, перемішати.
Крок 6 Розлити в підходящі формочки (будь - силіконові, скляні, залізні і т.д.).
Формочки наповнювати наполовину.
Можна формочки поставити під нахилом, тільки акуратно, щоб желе не пролилася.
Поставити в холодильник до повного застигання (3-4 години).
Крок 7 Після цього залишився желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 8 Додати желатин в компот, перемішати.
Крок 9 Розлити у формочки, поверх вершкового желе.
Поставити в холодильник до повного застигання (3-4 години).
Смачного!
Вишнево-вершкове желе. Інгредієнти
300 мл вишневого соку (компоту)
300 мл вершків (10-15%)
20 г желатину
цукор за смаком
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 У вершки додати цукор за смаком (я додала 3 ст.л.), перемішати до зникнення крупинок.
Крок 3 Якщо сік не солодкий, можна додати цукор за смаком (я додала 2 ст.л.).
Крок 4 Половину набряклого желатину довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 5 Додати желатин у вершки, перемішати.
Крок 6 Розлити в підходящі формочки (будь - силіконові, скляні, залізні і т.д.).
Формочки наповнювати наполовину.
Можна формочки поставити під нахилом, тільки акуратно, щоб желе не пролилася.
Поставити в холодильник до повного застигання (3-4 години).
Крок 7 Після цього залишився желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 8 Додати желатин в компот, перемішати.
Крок 9 Розлити у формочки, поверх вершкового желе.
Поставити в холодильник до повного застигання (3-4 години).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий