Замість запропонованого крему можна використовувати заварний крем:
Подавати тістечка треба відразу, інакше вони розтопляться.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 тістечок.
Інгредієнти
Безе з кремом і фруктами. Інгредієнти
безе:
2 білки
150 г цукру
крем:
150 г сиру Буко (або Філадельфії, Альметте без добавок, Маскарпоне і т.д.)
50 мл вершків 33-35%
100 г цукру
фрукти і ягоди:
будь-які, за смаком
Приготування
Крок 1 Готуємо безе.
Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 2 Додати цукор.
Крок 3 Збивати до стійких піків.
Крок 4 Перекласти безе в кондитерський шприц (якщо шприца немає, можна перекласти в пакетик і відрізати куточок).
Зробити невеликі коржики (діаметром близько 4 см).
Крок 5 Зробити бортики.
Крок 6 Поставити в духовку.
Сушити безе при температурі 100 градусів протягом 1 години.
Крок 7 Для приготування крему вершки збити з цукром.
Крок 8 Додати сир, перемішати.
Крок 9 Фрукти нарізати невеликими шматочками.
Крок 10 Готові безе остудити, наповнити кремом.
Крок 11 Викласти фрукти.
Смачного!
Подавати тістечка треба відразу, інакше вони розтопляться.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 20 тістечок.
Інгредієнти
Безе з кремом і фруктами. Інгредієнти
безе:
2 білки
150 г цукру
крем:
150 г сиру Буко (або Філадельфії, Альметте без добавок, Маскарпоне і т.д.)
50 мл вершків 33-35%
100 г цукру
фрукти і ягоди:
будь-які, за смаком
Приготування
Крок 1 Готуємо безе.
Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 2 Додати цукор.
Крок 3 Збивати до стійких піків.
Крок 4 Перекласти безе в кондитерський шприц (якщо шприца немає, можна перекласти в пакетик і відрізати куточок).
Зробити невеликі коржики (діаметром близько 4 см).
Крок 5 Зробити бортики.
Крок 6 Поставити в духовку.
Сушити безе при температурі 100 градусів протягом 1 години.
Крок 7 Для приготування крему вершки збити з цукром.
Крок 8 Додати сир, перемішати.
Крок 9 Фрукти нарізати невеликими шматочками.
Крок 10 Готові безе остудити, наповнити кремом.
Крок 11 Викласти фрукти.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий