Глінтвейн зігріє вас і ваших гостей довгими зимовими вечорами.
Крім зазначених у рецепті спецій можна використовувати аніс, запашний перець, кардамон.
Також, можна додати мед, яблуко, родзинки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій.
Інгредієнти
Глінтвейн. Інгредієнти
750 мл червоного сухого вина
1 апельсин
5 бутончиків гвоздики
? ч.л. мускатного горіха
1 паличка кориці (або 0.5 ч.л. меленої кориці)
1 ч.л. меленого імбиру
2-3 ст.л. цукру
Приготування
Крок 1 У каструльці змішати гвоздику, мускатний горіх, корицю, імбир.
Крок 2 Додати 100 мл води, довести до кипіння, прибрати з вогню.
Дати постояти 10 хвилин.
Крок 3 Потім отриманий відвар процідити.
Крок 4 Апельсин нарізати кружечками.
Крок 5 У каструлю налити вино, додати відвар, цукор.
Крок 6 Слідом додати апельсин.
Довести майже до кипіння, але ні в якому разі не кип'ятити.
Подавати гарячим.
Смачного!
Крім зазначених у рецепті спецій можна використовувати аніс, запашний перець, кардамон.
Також, можна додати мед, яблуко, родзинки.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-5 порцій.
Інгредієнти
Глінтвейн. Інгредієнти
750 мл червоного сухого вина
1 апельсин
5 бутончиків гвоздики
? ч.л. мускатного горіха
1 паличка кориці (або 0.5 ч.л. меленої кориці)
1 ч.л. меленого імбиру
2-3 ст.л. цукру
Приготування
Крок 1 У каструльці змішати гвоздику, мускатний горіх, корицю, імбир.
Крок 2 Додати 100 мл води, довести до кипіння, прибрати з вогню.
Дати постояти 10 хвилин.
Крок 3 Потім отриманий відвар процідити.
Крок 4 Апельсин нарізати кружечками.
Крок 5 У каструлю налити вино, додати відвар, цукор.
Крок 6 Слідом додати апельсин.
Довести майже до кипіння, але ні в якому разі не кип'ятити.
Подавати гарячим.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий