Рикотта - це сирний сир. Замість нього можна використовувати Філадельфію, Маскарпоне, Буко, Альметте і т.д.
Якщо Вам не вдалося купити подібний сир, можна використовувати м'який сир, який необхідно протерти через сито.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Інгредієнти
Десерт з рікоттою, полуницею та печивом. Інгредієнти
250 г рікотти
50 мл вершків 33-35%
100 г цукру
5-6 шт. печива (пісочного, бісквітного, будь-якого за смаком)
300 г полуниці (або будь ягоди за смаком)
15-17 листочків м'яти
Приготування
Крок 1 Полуницю нарізати кубиками.
Крок 2 М'яту дрібно нарізати.
Крок 3 Змішати полуницю і м'яту.
Крок 4 Печиво подрібнити.
Крок 5 Вершки збити з цукром.
Крок 6 Додати рикотту, перемішати.
Крок 7 На дно креманки викласти рикотту з вершками.
Крок 8 На рикотту викласти полуницю.
Крок 9 На полуницю викласти рикотту з вершками.
Крок 10 На рикотту викласти печиво.
Крок 11 На печиво викласти рикотту з вершками.
Поставити десерт в холодильник на 1-2 години.
Смачного!
Якщо Вам не вдалося купити подібний сир, можна використовувати м'який сир, який необхідно протерти через сито.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 2 порції.
Інгредієнти
Десерт з рікоттою, полуницею та печивом. Інгредієнти
250 г рікотти
50 мл вершків 33-35%
100 г цукру
5-6 шт. печива (пісочного, бісквітного, будь-якого за смаком)
300 г полуниці (або будь ягоди за смаком)
15-17 листочків м'яти
Приготування
Крок 1 Полуницю нарізати кубиками.
Крок 2 М'яту дрібно нарізати.
Крок 3 Змішати полуницю і м'яту.
Крок 4 Печиво подрібнити.
Крок 5 Вершки збити з цукром.
Крок 6 Додати рикотту, перемішати.
Крок 7 На дно креманки викласти рикотту з вершками.
Крок 8 На рикотту викласти полуницю.
Крок 9 На полуницю викласти рикотту з вершками.
Крок 10 На рикотту викласти печиво.
Крок 11 На печиво викласти рикотту з вершками.
Поставити десерт в холодильник на 1-2 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий