Смачне морозиво! Робиться легко і просто, а результат просто приголомшливий. Наближаються новорічні свята, обов'язково побалуйте близьких таким десертом.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Морозиво Тірамісу. Інгредієнти
500 г Маскарпоне
300 мл вершків 33-35%
150 г цукру
8-10 паличок Савоярді
250 мл кави
Приготування
Крок 1 У вершки додати цукор.
Крок 2 Перемішати (сильно збивати не треба).
Крок 3 Додати Маскарпоне, перемішати (збивати не треба).
Крок 4 Отриману масу викласти у форму (я використовувала форму розміром 20 ? 10 см).
Крок 5 Палички занурити в холодну каву.
Палички треба занурювати дуже швидким рухом, щоб вони не розмокнули.
Кава приготуйте так, як Вам подобається.
Крок 6 На вершкову масу викласти палички.
Поставити в морозилку на 8-10 годин.
Крок 7 Готове морозиво перевернути на блюдо.
При бажанні, посипати какао.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Морозиво Тірамісу. Інгредієнти
500 г Маскарпоне
300 мл вершків 33-35%
150 г цукру
8-10 паличок Савоярді
250 мл кави
Приготування
Крок 1 У вершки додати цукор.
Крок 2 Перемішати (сильно збивати не треба).
Крок 3 Додати Маскарпоне, перемішати (збивати не треба).
Крок 4 Отриману масу викласти у форму (я використовувала форму розміром 20 ? 10 см).
Крок 5 Палички занурити в холодну каву.
Палички треба занурювати дуже швидким рухом, щоб вони не розмокнули.
Кава приготуйте так, як Вам подобається.
Крок 6 На вершкову масу викласти палички.
Поставити в морозилку на 8-10 годин.
Крок 7 Готове морозиво перевернути на блюдо.
При бажанні, посипати какао.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий