Рикотта - це сирний сир. Замість нього можна використовувати Філадельфію, Маскарпоне, Буко, Альметте і т.д.
Якщо Вам не вдалося купити подібний сир, можна використовувати м'який сир, який необхідно протерти через сито.
Замість абрикосів можна використовувати будь-які, свіжі або консервовані ягоди і фрукти.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Морозиво з рікоттою і абрикосами. Інгредієнти
250 г рікотти
250 мл вершків 33-35%
2 жовтки
100 г цукру
200 г абрикосів без кісточок
Приготування
Крок 1 Абрикоси нарізати кубиками.
Крок 2 Цукор розтерти з жовтками (дочиста).
Крок 3 Додати рикотту, перемішати.
Крок 4 Вершки збити.
Крок 5 Додати вершки до сирної маси, перемішати.
Крок 6 Додати абрикоси, перемішати.
Крок 7 Масу викласти у формочки (підійдуть абсолютно будь формочки, в яких можна заморожувати).
Поставити в морозилку на 5-6 годин (краще на ніч).
Смачного!
Якщо Вам не вдалося купити подібний сир, можна використовувати м'який сир, який необхідно протерти через сито.
Замість абрикосів можна використовувати будь-які, свіжі або консервовані ягоди і фрукти.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 8-10 порцій.
Інгредієнти
Морозиво з рікоттою і абрикосами. Інгредієнти
250 г рікотти
250 мл вершків 33-35%
2 жовтки
100 г цукру
200 г абрикосів без кісточок
Приготування
Крок 1 Абрикоси нарізати кубиками.
Крок 2 Цукор розтерти з жовтками (дочиста).
Крок 3 Додати рикотту, перемішати.
Крок 4 Вершки збити.
Крок 5 Додати вершки до сирної маси, перемішати.
Крок 6 Додати абрикоси, перемішати.
Крок 7 Масу викласти у формочки (підійдуть абсолютно будь формочки, в яких можна заморожувати).
Поставити в морозилку на 5-6 годин (краще на ніч).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий