Легкий, освіжаючий, з легкою кислинкою і приголомшливим цитрусовим ароматом - цей десерт стане прекрасним завершенням святкового обіду.
Також, він незамінний в жарку погоду.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Апельсинове желе. Інгредієнти
3 апельсина
200 г цукру
20 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці (у мене на 10 хвилин).
Крок 2 З апельсинів вичавити сік.
Крок 3 Корки крупно нарізати.
Крок 4 Корки залити 1 літром води, довести до кипіння і варити 10 хвилин.
Крок 5 Після цього процідити, охолодити до 40-50 градусів.
Потім додати цукор і набряклий желатин, довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 6 Додати вичавлений сік.
Прибрати з вогню.
Крок 7 Розлити у формочки (або креманки), поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 8
Смачного!
Також, він незамінний в жарку погоду.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Апельсинове желе. Інгредієнти
3 апельсина
200 г цукру
20 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці (у мене на 10 хвилин).
Крок 2 З апельсинів вичавити сік.
Крок 3 Корки крупно нарізати.
Крок 4 Корки залити 1 літром води, довести до кипіння і варити 10 хвилин.
Крок 5 Після цього процідити, охолодити до 40-50 градусів.
Потім додати цукор і набряклий желатин, довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 6 Додати вичавлений сік.
Прибрати з вогню.
Крок 7 Розлити у формочки (або креманки), поставити в холодильник на 5-6 годин.
Крок 8
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий