вторник, 10 марта 2015 г.

Апельсинове желе

Легкий, освіжаючий, з легкою кислинкою і приголомшливим цитрусовим ароматом - цей десерт стане прекрасним завершенням святкового обіду.
Також, він незамінний в жарку погоду.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Апельсинове желе. Інгредієнти

    3 апельсина
    200 г цукру
    20 г желатину

Приготування

Крок 1 Желатин залити 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці (у мене на 10 хвилин).

Крок 2 З апельсинів вичавити сік.

Крок 3 Корки крупно нарізати.

Крок 4 Корки залити 1 літром води, довести до кипіння і варити 10 хвилин.

Крок 5 Після цього процідити, охолодити до 40-50 градусів.
Потім додати цукор і набряклий желатин, довести до кипіння, але не кип'ятити.

Крок 6 Додати вичавлений сік.
Прибрати з вогню.

Крок 7 Розлити у формочки (або креманки), поставити в холодильник на 5-6 годин.

Крок 8

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини zrt.ru 2dbroz.ru 0225.ru 123pirate.com 1mult.ru 4ity.su 7apk.ru 4mod.net a8tune.com 5playplus.ru accidente colorado lawyer accidente denver lawyer accidente florida lawyer