Замість маскарпоне можна використовувати густу сметану або сир, але смак буде зовсім іншим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшло 5 порцій.
Інгредієнти
Десерт з маскарпоне і чорницею. Інгредієнти
250 г маскарпоне
100 г цукру
200 мл вершків 33-35%
2 ч.л. ванільного цукру
200 г чорниці (або брусниці, лохини і т.д.)
Приготування
Крок 1 Вершки збити з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати маскарпоне, перемішати.
Крок 3 Додати чорницю, перемішати.
Якщо Ви використовуєте заморожену ягоду, її треба розморозити, всю рідину злити.
Викласти масу в креманки, поставити в холодильник на 5-6 годин.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшло 5 порцій.
Інгредієнти
Десерт з маскарпоне і чорницею. Інгредієнти
250 г маскарпоне
100 г цукру
200 мл вершків 33-35%
2 ч.л. ванільного цукру
200 г чорниці (або брусниці, лохини і т.д.)
Приготування
Крок 1 Вершки збити з цукром і ванільним цукром.
Крок 2 Додати маскарпоне, перемішати.
Крок 3 Додати чорницю, перемішати.
Якщо Ви використовуєте заморожену ягоду, її треба розморозити, всю рідину злити.
Викласти масу в креманки, поставити в холодильник на 5-6 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий