Інгредієнти
Апельсиновий пудинг. Інгредієнти
2 апельсини
5 жовтків
1.5 ст. молока
100 г цукру
25 г желатину
Приготування
Крок 1 З апельсинів зняти цедру (спеціальним ножем або натерти на тертці).
Крок 2 Вичавити з апельсинів сік (повинно вийти 0.5 ст.).
Крок 3 У сік додати желатин, залишити на 1 годину.
Крок 4 Жовтки збити.
Крок 5 У молоко додати цедру, поставити на вогонь, довести до кипіння.
Крок 6 Додати цукор, перемішати.
Крок 7 Потім додати желатин, перемішати.
Крок 8 Далі додати жовтки.
Крок 9 При постійному помішуванні кип'ятити на слабкому вогні 15 хвилин.
Крок 10 Потім масу розлити у формочки і поставити в холодильник на 7-8 годин.
Смачного!
Апельсиновий пудинг. Інгредієнти
2 апельсини
5 жовтків
1.5 ст. молока
100 г цукру
25 г желатину
Приготування
Крок 1 З апельсинів зняти цедру (спеціальним ножем або натерти на тертці).
Крок 2 Вичавити з апельсинів сік (повинно вийти 0.5 ст.).
Крок 3 У сік додати желатин, залишити на 1 годину.
Крок 4 Жовтки збити.
Крок 5 У молоко додати цедру, поставити на вогонь, довести до кипіння.
Крок 6 Додати цукор, перемішати.
Крок 7 Потім додати желатин, перемішати.
Крок 8 Далі додати жовтки.
Крок 9 При постійному помішуванні кип'ятити на слабкому вогні 15 хвилин.
Крок 10 Потім масу розлити у формочки і поставити в холодильник на 7-8 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий