Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить близько 10 порцій.
Інгредієнти
Десерт кавово-вершковий. Інгредієнти
500 мл вершків 33-35%
200 мл молока
200 мл холодної кави (3 ч.л. на 200 мл)
200 г цукру
20 г желатину
шоколадні кульки (сухі сніданки)
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Крок 3 Вершки збити з цукром.
Крок 4 Додати желатин, добре перемішати.
Розділити масу на дві частини.
Крок 5 В одну частину додати каву, перемішати.
Крок 6 В іншу частину додати молоко, перемішати.
Крок 7 Викласти кавово-вершкову суміш у креманки до половини. Поставити в холодильник.
Крок 8 Після того, як кавова маса загусне, викласти шоколадні кульки.
Крок 9 На кульки викласти вершкову масу. Поставити в холодильник на 1-2 години.
Зверху можна викласти ще трохи кульок.
Смачного!
Інгредієнти
Десерт кавово-вершковий. Інгредієнти
500 мл вершків 33-35%
200 мл молока
200 мл холодної кави (3 ч.л. на 200 мл)
200 г цукру
20 г желатину
шоколадні кульки (сухі сніданки)
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Крок 3 Вершки збити з цукром.
Крок 4 Додати желатин, добре перемішати.
Розділити масу на дві частини.
Крок 5 В одну частину додати каву, перемішати.
Крок 6 В іншу частину додати молоко, перемішати.
Крок 7 Викласти кавово-вершкову суміш у креманки до половини. Поставити в холодильник.
Крок 8 Після того, як кавова маса загусне, викласти шоколадні кульки.
Крок 9 На кульки викласти вершкову масу. Поставити в холодильник на 1-2 години.
Зверху можна викласти ще трохи кульок.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий