Десерт дуже-дуже ніжний, легкий. І дуже смачний!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Яблучний самбук. Інгредієнти
1 кг яблук
150 г цукру
4 білка
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Яблука почистити, розрізати на дві частини, видалити серцевину.
Викласти на деко, застелене фольгою.
Крок 3 Яблука загорнути у фольгу.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 200 градусів до тих пір, поки яблука не стануть м'якими (приблизно 40 хвилин).
Крок 4 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Остудити.
Крок 5 Яблука охолодити і протерти через сито.
Крок 6 У яблучне пюре покласти цукор, збивати 2-3 хвилини.
Крок 7 Потім додати білки, збивати до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 2-3 рази.
Крок 8 Після цього додати желатин, збивати 5-7 хвилин.
Крок 9 Потім масу розкласти в креманки, поставити в холодильник на 3-4 години.
Крок 10
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 6-8 порцій.
Інгредієнти
Яблучний самбук. Інгредієнти
1 кг яблук
150 г цукру
4 білка
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Яблука почистити, розрізати на дві частини, видалити серцевину.
Викласти на деко, застелене фольгою.
Крок 3 Яблука загорнути у фольгу.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 200 градусів до тих пір, поки яблука не стануть м'якими (приблизно 40 хвилин).
Крок 4 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Остудити.
Крок 5 Яблука охолодити і протерти через сито.
Крок 6 У яблучне пюре покласти цукор, збивати 2-3 хвилини.
Крок 7 Потім додати білки, збивати до тих пір, поки маса не збільшиться в об'ємі в 2-3 рази.
Крок 8 Після цього додати желатин, збивати 5-7 хвилин.
Крок 9 Потім масу розкласти в креманки, поставити в холодильник на 3-4 години.
Крок 10
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий