Цей десерт дуже сподобається любителям шоколаду.
Смак виходить яскраво виражений, шоколадний. Консистенція у десерту ніжна, як хмаринка.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Шоколадне суфле День і ніч. Інгредієнти
100 г темного шоколаду
100 г білого шоколаду
500 мл вершків 33-35%
150 г цукру
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Охолодити до кімнатної температури.
Крок 3 Білий шоколад розтопити на водяній бані, охолодити до кімнатної температури.
Крок 4 Окремо розтопити темний шоколад, охолодити.
Крок 5 Вершки збити з цукром.
Крок 6 Розділити вершки на дві частини.
В одну додати білий шоколад.
Крок 7 І половину желатину, добре перемішати.
Крок 8 В іншу частину додати темний шоколад.
Крок 9 Додати залишився желатин, перемішати.
Крок 10 Розкласти в креманки, поклавши з одного боку біле суфле, з іншого темне.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
За бажанням, прикрасити м'ятою.
Смачного!
Смак виходить яскраво виражений, шоколадний. Консистенція у десерту ніжна, як хмаринка.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Шоколадне суфле День і ніч. Інгредієнти
100 г темного шоколаду
100 г білого шоколаду
500 мл вершків 33-35%
150 г цукру
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Охолодити до кімнатної температури.
Крок 3 Білий шоколад розтопити на водяній бані, охолодити до кімнатної температури.
Крок 4 Окремо розтопити темний шоколад, охолодити.
Крок 5 Вершки збити з цукром.
Крок 6 Розділити вершки на дві частини.
В одну додати білий шоколад.
Крок 7 І половину желатину, добре перемішати.
Крок 8 В іншу частину додати темний шоколад.
Крок 9 Додати залишився желатин, перемішати.
Крок 10 Розкласти в креманки, поклавши з одного боку біле суфле, з іншого темне.
Поставити в холодильник на 5-6 годин.
За бажанням, прикрасити м'ятою.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий