Нарешті і до нас прийшло справжнє літо!
У таку спеку стояти біля плити зовсім не хочеться. А ось легкий, освіжаючий десерт буде в самий раз!
Пропоную зовсім простий рецепт такого десерту.
Каву можна використовувати як розчинна, так і зварений. Фортеця зробіть таку, як вам подобається.
Цукор і в каві, і в молоко додайте за смаком.
Поки в холодильнику застигають шари, іншу масу залиште при кімнатній температурі, вона не застигне.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Желе Кава з молоком. Інгредієнти
500 мл кави
500 мл молока
цукор за смаком
20 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 У гарячу каву додати цукор за смаком, перемішати.
Додати половину желатину, перемішати.
Крок 3 Молоко довести до кипіння, додати цукор за смаком.
Крок 4 Додати залишився желатин, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 5 У креманки налити кави з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання (час залежить від якості желатину).
Крок 6 На застиглий кавовий шар налити молоко з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 7 На застиглий молочний шар налити кави з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Заповнити, таким чином, креманки до верху.
Смачного!
У таку спеку стояти біля плити зовсім не хочеться. А ось легкий, освіжаючий десерт буде в самий раз!
Пропоную зовсім простий рецепт такого десерту.
Каву можна використовувати як розчинна, так і зварений. Фортеця зробіть таку, як вам подобається.
Цукор і в каві, і в молоко додайте за смаком.
Поки в холодильнику застигають шари, іншу масу залиште при кімнатній температурі, вона не застигне.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Желе Кава з молоком. Інгредієнти
500 мл кави
500 мл молока
цукор за смаком
20 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 У гарячу каву додати цукор за смаком, перемішати.
Додати половину желатину, перемішати.
Крок 3 Молоко довести до кипіння, додати цукор за смаком.
Крок 4 Додати залишився желатин, перемішати, прибрати з вогню.
Крок 5 У креманки налити кави з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання (час залежить від якості желатину).
Крок 6 На застиглий кавовий шар налити молоко з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 7 На застиглий молочний шар налити кави з желатином, шаром 1-2 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Заповнити, таким чином, креманки до верху.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий