Яскравий, святковий десерт. Особливо актуальний на Великдень.
У рецепті можна використовувати будь-яку ягоду, свіжу або заморожену.
Замість кумкватов можна використовувати часточки цитрусових, почищені і нарізані невеликими шматочками.
Бажано використовувати світлий сік (компот, сироп), щоб було краще видно ягоду.
Якщо сік сильно солодкий, цукор в нього додавати не треба.
Інгредієнти
Солодкі заливні яйця. Інгредієнти
7 яєць
200 мл соку (компоту, сиропу)
3-4 ст.л. желатину
ягода
м'ята
кумквати (або будь-які цитрусові)
цукор за смаком
Приготування
Крок 1 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Яйця добре вимити з содою.
Потім у яєць з тупого кінця зробити отвір діаметром приблизно 2-2.5 см.
Вилити білок і жовток в тарілочку, вони нам не знадобляться, нам потрібна тільки шкаралупа.
Крок 3 У теплій воді розчинити харчову соду, замочити шкаралупу (це робиться для дезінфекції).
Потім промити її під проточною водою.
Крок 4 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 5 У сік додати цукор за смаком.
Добре перемішати.
Крок 6 Додати желатин, перемішати.
Крок 7 Шкаралупу поставити в підставку або контейнер з-під яєць, для того, щоб зручніше було викладати начинку.
На дно шкаралупи викласти м'яту.
Крок 8 Викласти ягоду, кумквати (їх попередньо тонко нарізати).
Крок 9 Залити соком з желатином.
Поставити в холодильник на 8-10 годин.
Потім шкаралупу очистити.
Смачного!
У рецепті можна використовувати будь-яку ягоду, свіжу або заморожену.
Замість кумкватов можна використовувати часточки цитрусових, почищені і нарізані невеликими шматочками.
Бажано використовувати світлий сік (компот, сироп), щоб було краще видно ягоду.
Якщо сік сильно солодкий, цукор в нього додавати не треба.
Інгредієнти
Солодкі заливні яйця. Інгредієнти
7 яєць
200 мл соку (компоту, сиропу)
3-4 ст.л. желатину
ягода
м'ята
кумквати (або будь-які цитрусові)
цукор за смаком
Приготування
Крок 1 Желатин залити 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Яйця добре вимити з содою.
Потім у яєць з тупого кінця зробити отвір діаметром приблизно 2-2.5 см.
Вилити білок і жовток в тарілочку, вони нам не знадобляться, нам потрібна тільки шкаралупа.
Крок 3 У теплій воді розчинити харчову соду, замочити шкаралупу (це робиться для дезінфекції).
Потім промити її під проточною водою.
Крок 4 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 5 У сік додати цукор за смаком.
Добре перемішати.
Крок 6 Додати желатин, перемішати.
Крок 7 Шкаралупу поставити в підставку або контейнер з-під яєць, для того, щоб зручніше було викладати начинку.
На дно шкаралупи викласти м'яту.
Крок 8 Викласти ягоду, кумквати (їх попередньо тонко нарізати).
Крок 9 Залити соком з желатином.
Поставити в холодильник на 8-10 годин.
Потім шкаралупу очистити.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий