Інгредієнти
Багатошарове желе. Інгредієнти
5 склянок (по 200 мл) різнобарвного сиропу
5 ст.л. (Без верху) желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити склянкою холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Крок 3 Після цього желатин розділити на 5 частин, додати в сироп, розмішати.
Крок 4 На дно формочок налити сироп шаром близько 1 см. Поставити в холодильник до повного застигання (близько 30 хвилин).
Крок 5 Потім налити сироп іншого кольору, знову поставити в холодильник.
Крок 6 Таким чином, чергуючи, вилити весь сироп. Поставити в холодильник. Готове желе вийняти з формочок, опустивши їх у гарячу воду на кілька секунд.
Смачного!
Багатошарове желе. Інгредієнти
5 склянок (по 200 мл) різнобарвного сиропу
5 ст.л. (Без верху) желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити склянкою холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Крок 3 Після цього желатин розділити на 5 частин, додати в сироп, розмішати.
Крок 4 На дно формочок налити сироп шаром близько 1 см. Поставити в холодильник до повного застигання (близько 30 хвилин).
Крок 5 Потім налити сироп іншого кольору, знову поставити в холодильник.
Крок 6 Таким чином, чергуючи, вилити весь сироп. Поставити в холодильник. Готове желе вийняти з формочок, опустивши їх у гарячу воду на кілька секунд.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий