Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Десерт Лимонний. Інгредієнти
18 перепелиних яєць
150 г цукру
300 г лимонів
250 мл вершків 33-35%
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 3 З лимонів вичавити сік (всього необхідно близько 50 мл).
Крок 4 Вершки збити з 50 г цукру.
Крок 5 Відокремити жовтки від білків.
Жовтки розтерти з 50 г цукру.
Крок 6 Білки збити з 50 г цукру.
Крок 7 Змішати жовтки і желатин.
Крок 8 Додати сік, перемішати.
Крок 9 Додати вершки, перемішати.
Крок 10 Додати білки, акуратно перемішати.
Крок 11 Масу розлити в креманки і поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Інгредієнти
Десерт Лимонний. Інгредієнти
18 перепелиних яєць
150 г цукру
300 г лимонів
250 мл вершків 33-35%
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 3 З лимонів вичавити сік (всього необхідно близько 50 мл).
Крок 4 Вершки збити з 50 г цукру.
Крок 5 Відокремити жовтки від білків.
Жовтки розтерти з 50 г цукру.
Крок 6 Білки збити з 50 г цукру.
Крок 7 Змішати жовтки і желатин.
Крок 8 Додати сік, перемішати.
Крок 9 Додати вершки, перемішати.
Крок 10 Додати білки, акуратно перемішати.
Крок 11 Масу розлити в креманки і поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий