Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5 порцій.
Інгредієнти
Десерт Шоколадний. Інгредієнти
200 г шоколаду
3 жовтки
500 мл молока
200 мл вершків 33-35%
50 г цукру
1 ч.л. желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 50 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Жовтки розтерти з цукром.
Крок 3 Молоко поставити на вогонь, додати шоколад.
Нагрівати до повного розчинення шоколаду.
Крок 4 Додати жовтки, перемішати.
Крок 5 Додати желатин, перемішати, довести до кипіння (але не кип'ятити), зняти з вогню. Остудити.
Крок 6 Вершки збити.
Крок 7 Змішати шоколадну масу з вершками.
Крок 8 Розлити в креманки, поставити в холодильник на 5-6 годин.
Готовий десерт можна посипати натертим на дрібній тертці шоколадом.
Смачного!
Інгредієнти
Десерт Шоколадний. Інгредієнти
200 г шоколаду
3 жовтки
500 мл молока
200 мл вершків 33-35%
50 г цукру
1 ч.л. желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 50 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Жовтки розтерти з цукром.
Крок 3 Молоко поставити на вогонь, додати шоколад.
Нагрівати до повного розчинення шоколаду.
Крок 4 Додати жовтки, перемішати.
Крок 5 Додати желатин, перемішати, довести до кипіння (але не кип'ятити), зняти з вогню. Остудити.
Крок 6 Вершки збити.
Крок 7 Змішати шоколадну масу з вершками.
Крок 8 Розлити в креманки, поставити в холодильник на 5-6 годин.
Готовий десерт можна посипати натертим на дрібній тертці шоколадом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий