Поєднання ніжного вершкового суфле і кисленького желе - це дуже смачно!
Додайте до цього шоколад, і отримаєте чудовий десерт.
Замість червоної смородини можна використовувати іншу ягоду, але, бажано, щоб вона була кислою.
Якщо використовуєте солодку ягоду, додайте менше цукру в желе.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10 порцій.
Інгредієнти
Десерт з червоною смородиною і вершками. Інгредієнти
желе:
300 г червоної смородини (або будь ягоди, за смаком)
150 г цукру
20 г желатину
суфле:
400 мл вершків 33-35%
150 г цукру
10 г желатину
також:
100 г шоколаду
Приготування
Крок 1 Готуємо желе.
Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Ягоду вимити, покласти в блендер.
Крок 3 Подрібнити.
Якщо блендера немає, то ягоду можна потовкти.
Крок 4 Протерти через сито.
Крок 5 Додати 500 мл води, цукор, нагрівати до тих пір, поки цукор не розчиниться.
Крок 6 Додати желатин, довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 7 Розлити по креманкам, заповнюючи їх наполовину.
Поставити в холодильник до повного застигання (6-8 годин).
Крок 8 Готуємо суфле.
Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 9 Потім його довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 10 Вершки збити з цукром до утворення пишної маси.
Крок 11 Додати теплий желатин, перемішати.
Крок 12 Викласти суфле на застигле желе.
Крок 13 Шоколад натерти на дрібній тертці.
Крок 14 Посипати шоколадом суфле.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Додайте до цього шоколад, і отримаєте чудовий десерт.
Замість червоної смородини можна використовувати іншу ягоду, але, бажано, щоб вона була кислою.
Якщо використовуєте солодку ягоду, додайте менше цукру в желе.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 10 порцій.
Інгредієнти
Десерт з червоною смородиною і вершками. Інгредієнти
желе:
300 г червоної смородини (або будь ягоди, за смаком)
150 г цукру
20 г желатину
суфле:
400 мл вершків 33-35%
150 г цукру
10 г желатину
також:
100 г шоколаду
Приготування
Крок 1 Готуємо желе.
Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Ягоду вимити, покласти в блендер.
Крок 3 Подрібнити.
Якщо блендера немає, то ягоду можна потовкти.
Крок 4 Протерти через сито.
Крок 5 Додати 500 мл води, цукор, нагрівати до тих пір, поки цукор не розчиниться.
Крок 6 Додати желатин, довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 7 Розлити по креманкам, заповнюючи їх наполовину.
Поставити в холодильник до повного застигання (6-8 годин).
Крок 8 Готуємо суфле.
Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 9 Потім його довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 10 Вершки збити з цукром до утворення пишної маси.
Крок 11 Додати теплий желатин, перемішати.
Крок 12 Викласти суфле на застигле желе.
Крок 13 Шоколад натерти на дрібній тертці.
Крок 14 Посипати шоколадом суфле.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий