Існує кілька правил, не дотримуючись які безе не вийде.
Білки від жовтків відокремлювати треба обережно, щоб в білки не потрапив жовток.
Збивати білки необхідно в сухому посуді, навіть найменша крапля води або жиру все зіпсує. Краще збиваються холодні білки.
Щоб білки краще збили, можна додати дрібку солі або кілька крапель лимонного соку.
Якщо білки не збиваються, спробуйте поставити ємність з білками в холодну воду, і продовжуйте збивати. Уважно стежте, щоб в білки не потрапила вода.
Готове безе треба зберігати в сухому місці.
Інгредієнти
Безе. Інгредієнти
5 білків
250 г цукру
Приготування
Крок 1 Білки збити в піну.
Крок 2 Збиваючи, поступово додавати цукор (по 1-2 ст.л.).
Крок 3 Збивати до тих пір, поки маса не стане густою, щільною (я збивала 10 хвилин, на середній швидкості).
Крок 4 Деко застелити папером для випічки (або трохи змастити маслом).
За допомогою ложки або кондитерського шприца викласти безе.
Поставити в духовку.
Сушити безе при температурі 100 градусів.
Час приготування залежить від розміру безе. У середньому, сушити необхідно протягом 1-1.5 годин (але можливо, що сушити доведеться довше).
Смачного!
Білки від жовтків відокремлювати треба обережно, щоб в білки не потрапив жовток.
Збивати білки необхідно в сухому посуді, навіть найменша крапля води або жиру все зіпсує. Краще збиваються холодні білки.
Щоб білки краще збили, можна додати дрібку солі або кілька крапель лимонного соку.
Якщо білки не збиваються, спробуйте поставити ємність з білками в холодну воду, і продовжуйте збивати. Уважно стежте, щоб в білки не потрапила вода.
Готове безе треба зберігати в сухому місці.
Інгредієнти
Безе. Інгредієнти
5 білків
250 г цукру
Приготування
Крок 1 Білки збити в піну.
Крок 2 Збиваючи, поступово додавати цукор (по 1-2 ст.л.).
Крок 3 Збивати до тих пір, поки маса не стане густою, щільною (я збивала 10 хвилин, на середній швидкості).
Крок 4 Деко застелити папером для випічки (або трохи змастити маслом).
За допомогою ложки або кондитерського шприца викласти безе.
Поставити в духовку.
Сушити безе при температурі 100 градусів.
Час приготування залежить від розміру безе. У середньому, сушити необхідно протягом 1-1.5 годин (але можливо, що сушити доведеться довше).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий