Можна спробувати замість мигдалю використовувати інші горіхи (я не пробувала).
Замість курячого білка можна використовувати білок з перепелиних яєць.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-14 цукерок.
Інгредієнти
Мигдальні цукерки. Інгредієнти
150 г мигдалю
100 г цукрової пудри (або цукру)
1 ст.л. лимонного соку
яєчний білок
за бажанням:
цукати
шоколад
Приготування
Крок 1 Мигдаль очистити. Для того щоб він легше чистився, його треба залити окропом на 1-2 хвилини, почистити і висушити (можна паперовим рушником).
Крок 2 Очищений мигдаль покласти в блендер.
Крок 3 Подрібнити.
Якщо блендера немає, горіхи можна потовкти.
Крок 4 У мигдаль додати лимонний сік.
Крок 5 Додати цукрову пудру і частина білка, вимісити. Якщо необхідно, додати ще. Повинна вийти маса, з якої можна сформувати кульку.
Крок 6 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 7 З мигдальної маси сформувати кульки завбільшки з волоський горіх.
Можна покласти їх у паперові формочки (я використовувала з-під цукерок).
Крок 8 Полити шоколадом.
Крок 9 Прикрасити цукатами.
Бажано дати цукеркам підсохнути (3-4 години, при кімнатній температурі).
Смачного!
Замість курячого білка можна використовувати білок з перепелиних яєць.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 12-14 цукерок.
Інгредієнти
Мигдальні цукерки. Інгредієнти
150 г мигдалю
100 г цукрової пудри (або цукру)
1 ст.л. лимонного соку
яєчний білок
за бажанням:
цукати
шоколад
Приготування
Крок 1 Мигдаль очистити. Для того щоб він легше чистився, його треба залити окропом на 1-2 хвилини, почистити і висушити (можна паперовим рушником).
Крок 2 Очищений мигдаль покласти в блендер.
Крок 3 Подрібнити.
Якщо блендера немає, горіхи можна потовкти.
Крок 4 У мигдаль додати лимонний сік.
Крок 5 Додати цукрову пудру і частина білка, вимісити. Якщо необхідно, додати ще. Повинна вийти маса, з якої можна сформувати кульку.
Крок 6 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 7 З мигдальної маси сформувати кульки завбільшки з волоський горіх.
Можна покласти їх у паперові формочки (я використовувала з-під цукерок).
Крок 8 Полити шоколадом.
Крок 9 Прикрасити цукатами.
Бажано дати цукеркам підсохнути (3-4 години, при кімнатній температурі).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий