среда, 11 марта 2015 г.

Журавлинний мус

Приголомшливий повітряний мус.
Головне його гарненько збити, тоді він порадує своїм ніжним смаком.
Раджу подати його зі склянкою холодного молока.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Журавлинний мус. Інгредієнти

    200 г журавлини
    200 г цукру
    60 г (4 ст.л.) манної крупи

Приготування

Крок 1 Журавлину вимити, віджати сік.
Сік прибрати, він нам не знадобиться.

Крок 2 Отжимки залити 450 мл води, проварити 10 хвилин.

Крок 3 Процідити.

Крок 4 У готовий відвар додати цукор, довести до кипіння.

Крок 5 Потім тонкою цівкою всипати, безперервно помішуючи, манну крупу, варити 10-15 хвилин.

Крок 6 Масу охолодити, добре збити.

Крок 7 Мус розлити по креманках, поставити в холодильник на 3-4 години.

Смачного!

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Другі страви кулінарія онлайн Десерти, напої кулінарна книга Випічка рецепти приготування любовь женщин мужчин отношения салат приготування інгредієнти Риба і морепродукти домашні рецепти Торти і тістечка рецепти покроково Закуски і бутерброди кулінарія рецепти энцеклопедия полового поведения женщин мужчин Перші страви безкоштовна кулінарія Млинці, оладки, сирники рецепти энцеклопедия сексуальных отношений человека энцеклопедия женщины мужчины половые органы любовь женщины и мужчины сексуальные отношения жінки чоловіки спілкування людина життя чоловік відносини з дружиною відносини життя з чоловіком почуття люди компанії робота життя любов дівчина відносини zrt.ru 2dbroz.ru 0225.ru 123pirate.com 1mult.ru 4ity.su 7apk.ru 4mod.net a8tune.com 5playplus.ru accidente colorado lawyer accidente denver lawyer accidente florida lawyer