Приголомшливий повітряний мус.
Головне його гарненько збити, тоді він порадує своїм ніжним смаком.
Раджу подати його зі склянкою холодного молока.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Журавлинний мус. Інгредієнти
200 г журавлини
200 г цукру
60 г (4 ст.л.) манної крупи
Приготування
Крок 1 Журавлину вимити, віджати сік.
Сік прибрати, він нам не знадобиться.
Крок 2 Отжимки залити 450 мл води, проварити 10 хвилин.
Крок 3 Процідити.
Крок 4 У готовий відвар додати цукор, довести до кипіння.
Крок 5 Потім тонкою цівкою всипати, безперервно помішуючи, манну крупу, варити 10-15 хвилин.
Крок 6 Масу охолодити, добре збити.
Крок 7 Мус розлити по креманках, поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Головне його гарненько збити, тоді він порадує своїм ніжним смаком.
Раджу подати його зі склянкою холодного молока.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Журавлинний мус. Інгредієнти
200 г журавлини
200 г цукру
60 г (4 ст.л.) манної крупи
Приготування
Крок 1 Журавлину вимити, віджати сік.
Сік прибрати, він нам не знадобиться.
Крок 2 Отжимки залити 450 мл води, проварити 10 хвилин.
Крок 3 Процідити.
Крок 4 У готовий відвар додати цукор, довести до кипіння.
Крок 5 Потім тонкою цівкою всипати, безперервно помішуючи, манну крупу, варити 10-15 хвилин.
Крок 6 Масу охолодити, добре збити.
Крок 7 Мус розлити по креманках, поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий