Сік корисний і дуже-дуже смачний.
У готовий сік, в кожен келих можна додати по чайній ложечці меду.
У цьому випадку цукру треба використовувати трохи менше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Гарбузовий сік. Інгредієнти
500 г гарбуза (почищеним)
100 г цукру
1 лимон
Приготування
Крок 1 Гарбуз натерти на дрібній тертці.
Крок 2 З лимона вичавити сік (всього необхідно близько 50 мл).
Крок 3 Цукор закип'ятити з 1 л води.
Крок 4 У воду з цукром покласти гарбуз, довести до кипіння і охолодити.
Крок 5 Додати лимонний сік до гарбуза.
Крок 6 Масу збити в блендері (або міксером).
Смачного!
У готовий сік, в кожен келих можна додати по чайній ложечці меду.
У цьому випадку цукру треба використовувати трохи менше.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Гарбузовий сік. Інгредієнти
500 г гарбуза (почищеним)
100 г цукру
1 лимон
Приготування
Крок 1 Гарбуз натерти на дрібній тертці.
Крок 2 З лимона вичавити сік (всього необхідно близько 50 мл).
Крок 3 Цукор закип'ятити з 1 л води.
Крок 4 У воду з цукром покласти гарбуз, довести до кипіння і охолодити.
Крок 5 Додати лимонний сік до гарбуза.
Крок 6 Масу збити в блендері (або міксером).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий