Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Шоколадно-горіховий десерт. Інгредієнти
200 г молочного шоколаду
400 мл молока
20 г желатину
3 ч.л. розчинної кави
100-150 г цукру
3 ст.л. сметани (не жирна)
150 г горіхів (за смаком)
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Змішати молоко, кава, цукор.
Поставити на водяну баню, нагрівати до тих пір, поки цукор не розчиниться.
Крок 3 Додати шоколад, розмішати.
Крок 4 Додати желатин, нагрівати до тих пір, поки він не розчиниться.
Масу прибрати з вогню. Охолодити.
Крок 5 Горіхи покласти в блендер.
Крок 6 Подрібнити.
Якщо блендера немає, горіхи порубати ножем.
Крок 7 В охолоджену шоколадну масу додати сметану, збити.
Крок 8 Додати горіхи, перемішати (частина горіхів можна відкласти для прикраси).
Крок 9 Масу розкласти в креманки і поставити в холодильник на 3-4 години.
При подачі посипати горішками.
Смачного!
Інгредієнти
Шоколадно-горіховий десерт. Інгредієнти
200 г молочного шоколаду
400 мл молока
20 г желатину
3 ч.л. розчинної кави
100-150 г цукру
3 ст.л. сметани (не жирна)
150 г горіхів (за смаком)
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Змішати молоко, кава, цукор.
Поставити на водяну баню, нагрівати до тих пір, поки цукор не розчиниться.
Крок 3 Додати шоколад, розмішати.
Крок 4 Додати желатин, нагрівати до тих пір, поки він не розчиниться.
Масу прибрати з вогню. Охолодити.
Крок 5 Горіхи покласти в блендер.
Крок 6 Подрібнити.
Якщо блендера немає, горіхи порубати ножем.
Крок 7 В охолоджену шоколадну масу додати сметану, збити.
Крок 8 Додати горіхи, перемішати (частина горіхів можна відкласти для прикраси).
Крок 9 Масу розкласти в креманки і поставити в холодильник на 3-4 години.
При подачі посипати горішками.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий