Інгредієнти
Вишневі апельсини. Інгредієнти
5 апельсинів або великих мандаринів
500 мл вишневого компоту
100 г цукру
25 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Апельсини або мандарини вимити, розрізати навпіл, видалити м'якоть.
Крок 3 У каструльку налити вишневий компот.
Крок 4 Додати цукор, довести до кипіння.
Крок 5 Потім в компот додати желатин, масу довести до кипіння, але не кип'ятити.
Зняти з вогню.
Крок 6 Коли маса охолоне, розлити її в «формочки» з шкірки і поставити в холодильник на 6-7 годин.
Смачного!
Вишневі апельсини. Інгредієнти
5 апельсинів або великих мандаринів
500 мл вишневого компоту
100 г цукру
25 г желатину
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Апельсини або мандарини вимити, розрізати навпіл, видалити м'якоть.
Крок 3 У каструльку налити вишневий компот.
Крок 4 Додати цукор, довести до кипіння.
Крок 5 Потім в компот додати желатин, масу довести до кипіння, але не кип'ятити.
Зняти з вогню.
Крок 6 Коли маса охолоне, розлити її в «формочки» з шкірки і поставити в холодильник на 6-7 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий