Інгредієнти
Суфле Мозаїка. Інгредієнти
500 г вершків (33-35%)
200 г цукру
5 пакетиків різнобарвного желе (напівфабрикат)
40 г желатину
Приготування
Крок 1 Желе приготувати так, як написано на упаковці. Кожен колір вилити в різні формочки шаром 0.5 - 1 см.
Поставити в холодильник, щоб желе добре застигло (на це йде 3-4 години).
Крок 2 Желатин залити 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 3 Готове желе нарізати кубиками.
Крок 4 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Крок 5 Вершки збити з цукром.
Крок 6 У вершки додати желатин, перемішати.
Крок 7 Додати кубики желе, перемішати.
Крок 8 Викласти у формочки і поставити в холодильник на 3-4 години.
Потім вийняти з формочок і подавати.
Смачного!
Суфле Мозаїка. Інгредієнти
500 г вершків (33-35%)
200 г цукру
5 пакетиків різнобарвного желе (напівфабрикат)
40 г желатину
Приготування
Крок 1 Желе приготувати так, як написано на упаковці. Кожен колір вилити в різні формочки шаром 0.5 - 1 см.
Поставити в холодильник, щоб желе добре застигло (на це йде 3-4 години).
Крок 2 Желатин залити 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 3 Готове желе нарізати кубиками.
Крок 4 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Остудити.
Крок 5 Вершки збити з цукром.
Крок 6 У вершки додати желатин, перемішати.
Крок 7 Додати кубики желе, перемішати.
Крок 8 Викласти у формочки і поставити в холодильник на 3-4 години.
Потім вийняти з формочок і подавати.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий