Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Десерт «Ванільний». Інгредієнти
500 г густої сметани (20%)
400 мл молока
150 г цукру
3 жовтки
паличка ванілі або 2 ч.л. ванільного цукру
25 г желатину (листового або порошку)
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Молоко підігріти до кімнатної температури.
Крок 3 Жовтки розтерти з цукром.
Крок 4 Додати тепле молоко, перемішати.
Крок 5 Поставити масу на водяну баню і нагрівати, поки маса не почне густіти (близько 30 хвилин).
Крок 6 Паличку ванілі розрізати.
Вийняти насіння.
Крок 7 У жовткову масу додати ваніль (ванільний цукор теж додавати на цьому етапі).
Крок 8 Потім додати желатин, нагрівати до тих пір, поки желатин не розчиниться.
Масу зняти з вогню.
Трохи охолодити.
Крок 9 Після цього жовткову масу змішати зі сметаною.
Крок 10 Масу розлити в креманки (або будь-які відповідні формочки), поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Інгредієнти
Десерт «Ванільний». Інгредієнти
500 г густої сметани (20%)
400 мл молока
150 г цукру
3 жовтки
паличка ванілі або 2 ч.л. ванільного цукру
25 г желатину (листового або порошку)
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 150 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Молоко підігріти до кімнатної температури.
Крок 3 Жовтки розтерти з цукром.
Крок 4 Додати тепле молоко, перемішати.
Крок 5 Поставити масу на водяну баню і нагрівати, поки маса не почне густіти (близько 30 хвилин).
Крок 6 Паличку ванілі розрізати.
Вийняти насіння.
Крок 7 У жовткову масу додати ваніль (ванільний цукор теж додавати на цьому етапі).
Крок 8 Потім додати желатин, нагрівати до тих пір, поки желатин не розчиниться.
Масу зняти з вогню.
Трохи охолодити.
Крок 9 Після цього жовткову масу змішати зі сметаною.
Крок 10 Масу розлити в креманки (або будь-які відповідні формочки), поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий