На сайті є рецепт класичного Тірамісу, там же можна дізнатися, чим замінити Маскарпоне і Савоярді:
Але і цей рецепт заслуговує на увагу. По-перше, Тірамісу подається порційно, що дуже зручно. По-друге, вишня надає винятковий смак десерту!
Замість вишні можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком, але я дуже рекомендую саме вишню.
Я використовувала заморожену ягоду. Перед приготуванням її треба розморозити, злити всю рідину.
Замість шоколаду можна посипати десерт какао.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 порції.
Інгредієнти
Порційне Тірамісу з вишнею та шоколадом. Інгредієнти
2 курячих яйця (або 9-10 перепелиних)
50 г цукру
250 г Маскарпоне
150 г печива Савоярді
200 мл кави (розчинної або звареного)
200 г вишні без кісточок
50-100 г шоколаду
Приготування
Крок 1 Відокремити білки від жовтків.
Жовтки розтерти з цукром.
Крок 2 Додати Маскарпоне, перемішати.
Крок 3 Білки збити.
Крок 4 Додати білки в жовткова-сирну масу, акуратно перемішати.
Крок 5 На дно креманок викласти вийшов крем.
Крок 6 На крем викласти вишню.
Крок 7 Палички занурити в холодну каву.
Палички треба занурювати дуже швидким рухом, щоб вони не розмокнули.
За бажанням, в каву можна додати вино, ром, лікер, бренді, або коньяк.
Крок 8 На вишню викласти палички.
Крок 9 Викласти крем.
Крок 10 Шоколад натерти на дрібній тертці.
Крок 11 Викласти шоколад на крем.
Крок 12 Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Смачного!
Але і цей рецепт заслуговує на увагу. По-перше, Тірамісу подається порційно, що дуже зручно. По-друге, вишня надає винятковий смак десерту!
Замість вишні можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком, але я дуже рекомендую саме вишню.
Я використовувала заморожену ягоду. Перед приготуванням її треба розморозити, злити всю рідину.
Замість шоколаду можна посипати десерт какао.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4 порції.
Інгредієнти
Порційне Тірамісу з вишнею та шоколадом. Інгредієнти
2 курячих яйця (або 9-10 перепелиних)
50 г цукру
250 г Маскарпоне
150 г печива Савоярді
200 мл кави (розчинної або звареного)
200 г вишні без кісточок
50-100 г шоколаду
Приготування
Крок 1 Відокремити білки від жовтків.
Жовтки розтерти з цукром.
Крок 2 Додати Маскарпоне, перемішати.
Крок 3 Білки збити.
Крок 4 Додати білки в жовткова-сирну масу, акуратно перемішати.
Крок 5 На дно креманок викласти вийшов крем.
Крок 6 На крем викласти вишню.
Крок 7 Палички занурити в холодну каву.
Палички треба занурювати дуже швидким рухом, щоб вони не розмокнули.
За бажанням, в каву можна додати вино, ром, лікер, бренді, або коньяк.
Крок 8 На вишню викласти палички.
Крок 9 Викласти крем.
Крок 10 Шоколад натерти на дрібній тертці.
Крок 11 Викласти шоколад на крем.
Крок 12 Поставити в холодильник на 5-6 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий