Дуже смачні цукерки! А робити їх одне задоволення!
В якості наповнювача можна використовувати будь-яку начинку, за смаком. Я пропоную 3 варіанти начинки.
Цукерки можна загорнути в красиву упаковку і подарувати близьким, рідним, коханим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-30 цукерок.
Солодкого Нового року!
Інгредієнти
Цукерки Домашні. Інгредієнти
100-150 г шоколаду (молочного або гіркого)
начинка проста:
варена згущене молоко
горіхи (будь-які, за смаком)
начинка Тірамісу:
3 ст.л. Маскарпоне
3 печива Савоярді (або будь-якого печива)
в'ялена вишня
начинка Пташине молоко:
1 яйце
2 ст.л. цукру
1 ст.л. вершкового масла
50 мл молока
1 ч.л. желатину
Приготування
Крок 1 Шоколад поламати на шматочки.
Крок 2 Розтопити на водяній бані.
Крок 3 Шоколад налити в маленькі формочки.
Обертаючи формочку, розподілити шоколад по стінках (трохи шоколаду залишити для донишек).
Поставити в морозилку на 30 хвилин.
Крок 4 Готуємо начинку Пташине молоко.
Желатин замочити в 50 мл води, залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 5 Відокремити жовток від білка.
Жовток розтерти з цукром.
Крок 6 Додати молоко, перемішати.
Крок 7 Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння.
Охолодити.
Крок 8 Додати масло, перемішати.
Крок 9 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Охолодити до кімнатної температури.
Крок 10 Додати його в жовткову масу, перемішати.
Крок 11 Білок збити.
Крок 12 Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.
Крок 13 Готуємо начинку Тірамісу.
Савоярді поламати на невеликі шматочки.
Крок 14 Змішати Маскарпоне і Савоярді (цукор я не додавала, так як Савоярді досить солодкі).
Крок 15 У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко.
Крок 16 Додати горішок.
Крок 17 Слідом викласти начинку Тірамісу.
Крок 18 Додати вишню.
Крок 19 Викласти начинку Пташине молоко.
Крок 20 Заповнити всі формочки.
Крок 21 На масу вилити шоколад, розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.
Крок 22 Начинка Пташине молоко в розрізі.
Крок 23 Начинка Тірамісу в розрізі.
Смачного!
В якості наповнювача можна використовувати будь-яку начинку, за смаком. Я пропоную 3 варіанти начинки.
Цукерки можна загорнути в красиву упаковку і подарувати близьким, рідним, коханим.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 20-30 цукерок.
Солодкого Нового року!
Інгредієнти
Цукерки Домашні. Інгредієнти
100-150 г шоколаду (молочного або гіркого)
начинка проста:
варена згущене молоко
горіхи (будь-які, за смаком)
начинка Тірамісу:
3 ст.л. Маскарпоне
3 печива Савоярді (або будь-якого печива)
в'ялена вишня
начинка Пташине молоко:
1 яйце
2 ст.л. цукру
1 ст.л. вершкового масла
50 мл молока
1 ч.л. желатину
Приготування
Крок 1 Шоколад поламати на шматочки.
Крок 2 Розтопити на водяній бані.
Крок 3 Шоколад налити в маленькі формочки.
Обертаючи формочку, розподілити шоколад по стінках (трохи шоколаду залишити для донишек).
Поставити в морозилку на 30 хвилин.
Крок 4 Готуємо начинку Пташине молоко.
Желатин замочити в 50 мл води, залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 5 Відокремити жовток від білка.
Жовток розтерти з цукром.
Крок 6 Додати молоко, перемішати.
Крок 7 Поставити цю суміш на водяну баню, варити до загустіння.
Охолодити.
Крок 8 Додати масло, перемішати.
Крок 9 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Охолодити до кімнатної температури.
Крок 10 Додати його в жовткову масу, перемішати.
Крок 11 Білок збити.
Крок 12 Додати в жовткову масу, акуратно перемішати.
Крок 13 Готуємо начинку Тірамісу.
Савоярді поламати на невеликі шматочки.
Крок 14 Змішати Маскарпоне і Савоярді (цукор я не додавала, так як Савоярді досить солодкі).
Крок 15 У формочки з шоколадом викласти варене згущене молоко.
Крок 16 Додати горішок.
Крок 17 Слідом викласти начинку Тірамісу.
Крок 18 Додати вишню.
Крок 19 Викласти начинку Пташине молоко.
Крок 20 Заповнити всі формочки.
Крок 21 На масу вилити шоколад, розрівняти, поставити в морозилку на 5-6 годин.
Крок 22 Начинка Пташине молоко в розрізі.
Крок 23 Начинка Тірамісу в розрізі.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий