Смачний десерт!
Яблука стають м'якими і неймовірно ароматними.
Штрейзель виходить хрусткий, з золотистою скоринкою.
Замість маленьких формочок можна використовувати одну велику форму.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Яблука, запечені під штрейзелем. Інгредієнти
500 г яблук
сік половини лимона
кориця (за смаком)
мигдальні пелюстки (або будь-які мелені горіхи)
штрейзель:
100 г цукру
100-150 г борошна
100 г вершкового масла
Приготування
Крок 1 Готуємо штрейзель.
Змішати цукор і борошно.
Крок 2 Додати масло, розім'яти руками, щоб вийшла крихта.
Крок 3 Яблука нарізати дрібними кубиками, додати сік лимона, перемішати.
Крок 4 Додати корицю, перемішати.
Крок 5 На дно невеликих формочок викласти яблука.
Крок 6 На яблука викласти штрейзель.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати до золотистого кольору (близько 25-30 хвилин).
Крок 7 Готовий десерт посипати мигдальними пелюстками або меленими горішками.
Подавати теплим або холодним.
Смачного!
Яблука стають м'якими і неймовірно ароматними.
Штрейзель виходить хрусткий, з золотистою скоринкою.
Замість маленьких формочок можна використовувати одну велику форму.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Яблука, запечені під штрейзелем. Інгредієнти
500 г яблук
сік половини лимона
кориця (за смаком)
мигдальні пелюстки (або будь-які мелені горіхи)
штрейзель:
100 г цукру
100-150 г борошна
100 г вершкового масла
Приготування
Крок 1 Готуємо штрейзель.
Змішати цукор і борошно.
Крок 2 Додати масло, розім'яти руками, щоб вийшла крихта.
Крок 3 Яблука нарізати дрібними кубиками, додати сік лимона, перемішати.
Крок 4 Додати корицю, перемішати.
Крок 5 На дно невеликих формочок викласти яблука.
Крок 6 На яблука викласти штрейзель.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати до золотистого кольору (близько 25-30 хвилин).
Крок 7 Готовий десерт посипати мигдальними пелюстками або меленими горішками.
Подавати теплим або холодним.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий