Розкішний десерт!
Найніжніший бісквіт, ароматний крем, полуниця! Це дуже смачно! Обов'язково приготуйте і порадуйте своїх близьких!
Бейліз можна не додавати, але з ним виходить набагато смачніше. Замість нього можна використовувати будь лікер, за смаком. Замість полуниці можна використовувати будь-яку ягоду або нарізані фрукти (персики, манго і т.д.)
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Десерт з бісквітом, полуницею, і вершковим кремом. Інгредієнти
бісквіт:
1 яйце
50 г цукру
0.5 ч.л. розпушувача
50 г борошна
крем:
150 мл вершків 33-35%
100 Маскарпоне
50 г цукру
50 мл Бейліз
також:
200-250 г полуниці
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйце збити з цукром.
Крок 2 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 3 Форму (я використовувала форму розміром 20 ? 20 см) трохи змастити маслом, вилити тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 7-10 хвилин.
Остудити.
Крок 4 Готовий бісквіт нарізати невеликими кубиками.
Крок 5 Готуємо крем.
Вершки збити з цукром (як тільки вершки почнуть густіти, збивання припинити).
Крок 6 Додати Маскарпоне.
Крок 7 Перемішати на самій низькій швидкості.
Крок 8 Додати Бейліз.
Крок 9 Акуратно перемішати.
Крок 10 Полуницю дрібно нарізати.
Крок 11 На дно креманок викласти трохи крему.
Крок 12 Викласти бісквіт.
Крок 13 На бісквіт викласти крем.
Крок 14 На крем викласти полуницю.
Крок 15 На полуницю викласти крем.
Крок 16 На крем викласти бісквіт.
Крок 17 На бісквіт викласти крем.
Десерт можна подавати відразу, можна перед подачею охолодити.
Крок 18 Прикрасити полуницею і м'ятою.
Смачного!
Найніжніший бісквіт, ароматний крем, полуниця! Це дуже смачно! Обов'язково приготуйте і порадуйте своїх близьких!
Бейліз можна не додавати, але з ним виходить набагато смачніше. Замість нього можна використовувати будь лікер, за смаком. Замість полуниці можна використовувати будь-яку ягоду або нарізані фрукти (персики, манго і т.д.)
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-6 порцій.
Інгредієнти
Десерт з бісквітом, полуницею, і вершковим кремом. Інгредієнти
бісквіт:
1 яйце
50 г цукру
0.5 ч.л. розпушувача
50 г борошна
крем:
150 мл вершків 33-35%
100 Маскарпоне
50 г цукру
50 мл Бейліз
також:
200-250 г полуниці
Приготування
Крок 1 Готуємо бісквіт.
Яйце збити з цукром.
Крок 2 Додати розпушувач і борошно, замісити тісто.
Крок 3 Форму (я використовувала форму розміром 20 ? 20 см) трохи змастити маслом, вилити тісто.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку.
Випікати протягом 7-10 хвилин.
Остудити.
Крок 4 Готовий бісквіт нарізати невеликими кубиками.
Крок 5 Готуємо крем.
Вершки збити з цукром (як тільки вершки почнуть густіти, збивання припинити).
Крок 6 Додати Маскарпоне.
Крок 7 Перемішати на самій низькій швидкості.
Крок 8 Додати Бейліз.
Крок 9 Акуратно перемішати.
Крок 10 Полуницю дрібно нарізати.
Крок 11 На дно креманок викласти трохи крему.
Крок 12 Викласти бісквіт.
Крок 13 На бісквіт викласти крем.
Крок 14 На крем викласти полуницю.
Крок 15 На полуницю викласти крем.
Крок 16 На крем викласти бісквіт.
Крок 17 На бісквіт викласти крем.
Десерт можна подавати відразу, можна перед подачею охолодити.
Крок 18 Прикрасити полуницею і м'ятою.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий