Інгредієнти
Запіканка з рисом, яблуками і родзинками. Інгредієнти
500 мл молока
200 г рису (круглозерні або длиннозерного)
100 г вершкового масла
3 яйця
100 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
200 г моркви
300 г яблук
100 г родзинок
кориця на смак
Приготування
Крок 1 Молоко довести до кипіння.
Крок 2 У кипляче молоко засипати рис.
Варити, на середньому вогні, при помішуванні, до готовності (близько 20-25 хвилин).
Крок 3 Рис прибрати з вогню.
У гарячий рис додати масло, перемішати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Можна додати корицю, за смаком.
Крок 6 Відокремити білки від жовтків.
Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 7 Жовтки додати в рис, перемішати.
Крок 8 Додати яблука.
Крок 9 Слідом додати моркву.
Крок 10 Додати родзинки (ізюм попередньо вимити, можна замочити на 20 хвилин у теплій воді), добре перемішати.
Крок 11 Білки збити в піну.
Крок 12 Додати білки в рисову суміш, акуратно перемішати.
Крок 13 Викласти масу в змащену маслом (або застелену папером для випічки) форму (я використовувала форму діаметром 24 см), розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати протягом 30-35 хвилин.
Готову запіканку остудити і розрізати на порції.
Смачного!
Запіканка з рисом, яблуками і родзинками. Інгредієнти
500 мл молока
200 г рису (круглозерні або длиннозерного)
100 г вершкового масла
3 яйця
100 г цукру
1 ч.л. ванільного цукру
200 г моркви
300 г яблук
100 г родзинок
кориця на смак
Приготування
Крок 1 Молоко довести до кипіння.
Крок 2 У кипляче молоко засипати рис.
Варити, на середньому вогні, при помішуванні, до готовності (близько 20-25 хвилин).
Крок 3 Рис прибрати з вогню.
У гарячий рис додати масло, перемішати.
Крок 4 Моркву натерти на середній тертці.
Крок 5 Яблука почистити, видалити серцевину, нарізати кубиками.
Можна додати корицю, за смаком.
Крок 6 Відокремити білки від жовтків.
Жовтки розтерти з цукром і ванільним цукром.
Крок 7 Жовтки додати в рис, перемішати.
Крок 8 Додати яблука.
Крок 9 Слідом додати моркву.
Крок 10 Додати родзинки (ізюм попередньо вимити, можна замочити на 20 хвилин у теплій воді), добре перемішати.
Крок 11 Білки збити в піну.
Крок 12 Додати білки в рисову суміш, акуратно перемішати.
Крок 13 Викласти масу в змащену маслом (або застелену папером для випічки) форму (я використовувала форму діаметром 24 см), розрівняти.
Поставити в розігріту до 180 градусів духовку, запікати протягом 30-35 хвилин.
Готову запіканку остудити і розрізати на порції.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий