Інгредієнти
Безе з мигдалем. Інгредієнти
3 білка
150 г цукру
150 г мигдалю (або фундука)
Приготування
Крок 1 Мигдаль подрібнити у блендері.
Крок 2 Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 3 Додати цукор, добре збити (близько 7-8 хвилин).
Крок 4 Повинні вийти ось такі «піки».
Щоб безе добре збила, почитайте рекомендації тут:
Безе .
Крок 5 Додати мигдаль, перемішати.
Крок 6 Деко застелити папером для випічки або трохи змастити маслом.
За допомогою кулінарного шприца, або ложкою, викласти невеликі безе.
Поставити в розігріту до 100 градусів духовку.
Сушити безе протягом 40-55 хвилин.
Під час сушіння безе може опасть, це нормально.
Готове безе ПОВНІСТЮ остудити, тоді воно легко відокремиться від паперу для випічки.
Смачного!
Безе з мигдалем. Інгредієнти
3 білка
150 г цукру
150 г мигдалю (або фундука)
Приготування
Крок 1 Мигдаль подрібнити у блендері.
Крок 2 Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 3 Додати цукор, добре збити (близько 7-8 хвилин).
Крок 4 Повинні вийти ось такі «піки».
Щоб безе добре збила, почитайте рекомендації тут:
Безе .
Крок 5 Додати мигдаль, перемішати.
Крок 6 Деко застелити папером для випічки або трохи змастити маслом.
За допомогою кулінарного шприца, або ложкою, викласти невеликі безе.
Поставити в розігріту до 100 градусів духовку.
Сушити безе протягом 40-55 хвилин.
Під час сушіння безе може опасть, це нормально.
Готове безе ПОВНІСТЮ остудити, тоді воно легко відокремиться від паперу для випічки.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий