Інгредієнти
Шоколадний мус на манної крупі. Інгредієнти
1 літр молока
100 г шоколаду (молочного або гіркого - за смаком)
100 г манної крупи
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
1 ст.л. вершкового масла
Приготування
Крок 1 Молоко довести до кипіння.
Крок 2 Додати шоколад, добре перемішати, щоб він розчинився.
Крок 3 У кипляче молоко з шоколадом, тонкою цівкою, при постійному помішуванні, засипати манку.
Крок 4 Слідом додати цукор і ванільний цукор.
Варити на невеликому вогні до загусання (приблизно 5-7 хвилин).
Крок 5 Масу охолодити.
Додати масло.
Крок 6 Добре збити.
Крок 7 Розкласти мус по формах або креманкам і поставити в холодильник на 3-4 години.
Готовий мус можна посипати тертим шоколадом.
Смачного!
Шоколадний мус на манної крупі. Інгредієнти
1 літр молока
100 г шоколаду (молочного або гіркого - за смаком)
100 г манної крупи
150 г цукру
2 ч.л. ванільного цукру
1 ст.л. вершкового масла
Приготування
Крок 1 Молоко довести до кипіння.
Крок 2 Додати шоколад, добре перемішати, щоб він розчинився.
Крок 3 У кипляче молоко з шоколадом, тонкою цівкою, при постійному помішуванні, засипати манку.
Крок 4 Слідом додати цукор і ванільний цукор.
Варити на невеликому вогні до загусання (приблизно 5-7 хвилин).
Крок 5 Масу охолодити.
Додати масло.
Крок 6 Добре збити.
Крок 7 Розкласти мус по формах або креманкам і поставити в холодильник на 3-4 години.
Готовий мус можна посипати тертим шоколадом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий