Зовсім скоро настане самий чудовий і чарівне свято - Новий рік!
Пропоную вашій увазі навіть не рецепт, а спосіб прикраси, яке створить святковий настрій і може прикрасити вашу новорічну ялинку. Робити такі сніжинки разом з дітьми - особливе задоволення, яке принесе радість і вам, і дітям.
Якщо у вас немає кондитерського шприца, можна масу покласти в пакетик, відрізати куточок, і видавлювати сніжинки.
Сніжинки дуже важливо добре підсушити в духовці, інакше вони швидко размягчатся.
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшло дуже багато сніжинок, тому інгредієнти можна сміливо зменшити в 2 або 3 рази.
є кілька порад, виконуючи які, білки відмінно взобьются.
Інгредієнти
Новорічні сніжинки. Інгредієнти
3 білка
150 г цукру
? ч.л. солі
за бажанням:
кондитерська посипання
Приготування
Крок 1 Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 2 Збиваючи, поступово додавати цукор.
Крок 3 Маса повинна вийти щільна, густа, блискуча.
Крок 4 На папері для випічки маркером намалювати різні сніжинки.
Крок 5 Папір перевернути (для того, щоб малюнок не стикався з білками) і покласти на деко.
Крок 6 Наповнити кондитерський шприц (я використовувала найменшу насадку з отвором близько 3 мм), намалювати сніжинки, обводячи контур.
Занадто ажурні і тонкі сніжинки раджу не малювати, вони можуть бути крихкими.
Крок 7 При бажанні, прикрасити кондитерської посипкою.
Поставити в духовку.
Сушити безе при температурі 100 градусів, протягом 40-50 хвилин.
Крок 8 Готові сніжинки остудити, і акуратно зняти з паперу для випічки.
Смачного!
Пропоную вашій увазі навіть не рецепт, а спосіб прикраси, яке створить святковий настрій і може прикрасити вашу новорічну ялинку. Робити такі сніжинки разом з дітьми - особливе задоволення, яке принесе радість і вам, і дітям.
Якщо у вас немає кондитерського шприца, можна масу покласти в пакетик, відрізати куточок, і видавлювати сніжинки.
Сніжинки дуже важливо добре підсушити в духовці, інакше вони швидко размягчатся.
Із зазначеної кількості інгредієнтів вийшло дуже багато сніжинок, тому інгредієнти можна сміливо зменшити в 2 або 3 рази.
є кілька порад, виконуючи які, білки відмінно взобьются.
Інгредієнти
Новорічні сніжинки. Інгредієнти
3 білка
150 г цукру
? ч.л. солі
за бажанням:
кондитерська посипання
Приготування
Крок 1 Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 2 Збиваючи, поступово додавати цукор.
Крок 3 Маса повинна вийти щільна, густа, блискуча.
Крок 4 На папері для випічки маркером намалювати різні сніжинки.
Крок 5 Папір перевернути (для того, щоб малюнок не стикався з білками) і покласти на деко.
Крок 6 Наповнити кондитерський шприц (я використовувала найменшу насадку з отвором близько 3 мм), намалювати сніжинки, обводячи контур.
Занадто ажурні і тонкі сніжинки раджу не малювати, вони можуть бути крихкими.
Крок 7 При бажанні, прикрасити кондитерської посипкою.
Поставити в духовку.
Сушити безе при температурі 100 градусів, протягом 40-50 хвилин.
Крок 8 Готові сніжинки остудити, і акуратно зняти з паперу для випічки.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий