Пропоную Вашій увазі дуже популярний італійський рецепт.
Як наповнювачі можна використовувати будь-які фрукти, ягоди, горіхи, шоколад і т.д.
Якщо Ви побоюєтеся використовувати курячі яйця, їх можна замінити перепелиними, знадобиться близько 20 штук.
Інгредієнти
Морозиво Семіфредо. Інгредієнти
500 мл вершків 33-35%
5 яєць
150 г цукру
200 г полуниці
3 ч.л. какао
2 ч.л. ванільного цукру
Приготування
Крок 1 Відокремити білки від жовтків.
Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 2 Жовтки збити з цукром.
Крок 3 Вершки збити.
Крок 4 Змішати вершки і жовтки.
Крок 5 Додати білки, акуратно перемішати віночком або ложкою.
Крок 6 Ягоду подрібнити.
Крок 7 Далі масу розділити на стільки частин, скільки Ви будете використовувати наповнювачів.
Я розділила на 3 частини.
В одну додала ванільний цукор.
Крок 8 У другу какао.
Крок 9 У третю полуницю.
Крок 10 Масу викласти у форми, в яких можна заморожувати.
Поставити в морозилку на 6-8 годин.
Смачного!
Як наповнювачі можна використовувати будь-які фрукти, ягоди, горіхи, шоколад і т.д.
Якщо Ви побоюєтеся використовувати курячі яйця, їх можна замінити перепелиними, знадобиться близько 20 штук.
Інгредієнти
Морозиво Семіфредо. Інгредієнти
500 мл вершків 33-35%
5 яєць
150 г цукру
200 г полуниці
3 ч.л. какао
2 ч.л. ванільного цукру
Приготування
Крок 1 Відокремити білки від жовтків.
Білки збити з дрібкою солі в піну.
Крок 2 Жовтки збити з цукром.
Крок 3 Вершки збити.
Крок 4 Змішати вершки і жовтки.
Крок 5 Додати білки, акуратно перемішати віночком або ложкою.
Крок 6 Ягоду подрібнити.
Крок 7 Далі масу розділити на стільки частин, скільки Ви будете використовувати наповнювачів.
Я розділила на 3 частини.
В одну додала ванільний цукор.
Крок 8 У другу какао.
Крок 9 У третю полуницю.
Крок 10 Масу викласти у форми, в яких можна заморожувати.
Поставити в морозилку на 6-8 годин.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий