Приголомшлива, ніжна Пасха.
Поєднання вишні і шоколаду - це завжди смачно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходять 2 паски, заввишки 14 см, діаметром 7-9 см.
Інгредієнти
Шоколадна сирна паска. Інгредієнти
1 кг сиру (9-20%)
200 г вершкового масла
3 яйця
150 г цукру
200 г шоколаду
паличка ванілі або 2 ч.л. ванільного цукру
400 мл вершків (10-20%)
100 г горіхів (будь-яких за смаком)
200 г цукатів (я використовувала в'ялену вишню)
Приготування
Крок 1 Сир протерти через сито, або пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Додати розм'якшене (Не топлене) масло, перемішати.
Крок 3 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 4 Яйця перемішати з цукром.
Крок 5 Додати вершки.
Крок 6 Додати насіння ванілі (якщо Ви використовуєте ванільний цукор, його треба додати теж на цьому етапі).
Крок 7 Поставити масу на середній вогонь, довести до кипіння і варити, при постійному помішуванні, до тих пір, поки маса не почне густіти (я варила близько 5 хвилин після закипання).
Потім масу трохи остудити.
Крок 8 Горіхи подрібнити.
Крок 9 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 10 У сир з маслом додати яєчну масу, перемішати.
Крок 11 Додати шоколад, перемішати.
Крок 12 Додати горіхи і цукати, добре перемішати.
Крок 13 Пасочницу застелити марлею, складеною в два шари (якщо пасочніци немає, можна використовувати новий квітковий горщик або друшляк).
Краї марлі повинні звисати.
Крок 14 Викласти сирну масу.
Крок 15 Краю звернути.
Форму поставити в тарілку або миску, так як буде стікати сироватка.
Крок 16 Поставити вантаж (я використовувала банку, наповнену водою, банку закрити кришкою).
Форму разом з вантажем поставити в холодильник на 12 годин.
Потім краї марлі прибрати, форму перевернути, прибрати марлю.
Прикрасити паску за смаком.
Смачного!
Поєднання вишні і шоколаду - це завжди смачно.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходять 2 паски, заввишки 14 см, діаметром 7-9 см.
Інгредієнти
Шоколадна сирна паска. Інгредієнти
1 кг сиру (9-20%)
200 г вершкового масла
3 яйця
150 г цукру
200 г шоколаду
паличка ванілі або 2 ч.л. ванільного цукру
400 мл вершків (10-20%)
100 г горіхів (будь-яких за смаком)
200 г цукатів (я використовувала в'ялену вишню)
Приготування
Крок 1 Сир протерти через сито, або пропустити через м'ясорубку.
Крок 2 Додати розм'якшене (Не топлене) масло, перемішати.
Крок 3 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 4 Яйця перемішати з цукром.
Крок 5 Додати вершки.
Крок 6 Додати насіння ванілі (якщо Ви використовуєте ванільний цукор, його треба додати теж на цьому етапі).
Крок 7 Поставити масу на середній вогонь, довести до кипіння і варити, при постійному помішуванні, до тих пір, поки маса не почне густіти (я варила близько 5 хвилин після закипання).
Потім масу трохи остудити.
Крок 8 Горіхи подрібнити.
Крок 9 Шоколад розтопити на водяній бані.
Крок 10 У сир з маслом додати яєчну масу, перемішати.
Крок 11 Додати шоколад, перемішати.
Крок 12 Додати горіхи і цукати, добре перемішати.
Крок 13 Пасочницу застелити марлею, складеною в два шари (якщо пасочніци немає, можна використовувати новий квітковий горщик або друшляк).
Краї марлі повинні звисати.
Крок 14 Викласти сирну масу.
Крок 15 Краю звернути.
Форму поставити в тарілку або миску, так як буде стікати сироватка.
Крок 16 Поставити вантаж (я використовувала банку, наповнену водою, банку закрити кришкою).
Форму разом з вантажем поставити в холодильник на 12 годин.
Потім краї марлі прибрати, форму перевернути, прибрати марлю.
Прикрасити паску за смаком.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий