Якщо ви використовуєте солодку гарбуз, кількість цукру можна зменшити.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Гарбуз запечена. Інгредієнти
500 г гарбуза (почищеним)
150 г цукру
цукрова пудра
Приготування
Крок 1 Гарбуз нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Закип'ятити 500 мл води, додати цукор.
Крок 3 У сироп покласти гарбуз, кип'ятити 5 хвилин.
Крок 4 Потім шматочки гарбуза вийняти з води і викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 20-25 хвилин).
При подачі посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Гарбуз запечена. Інгредієнти
500 г гарбуза (почищеним)
150 г цукру
цукрова пудра
Приготування
Крок 1 Гарбуз нарізати невеликими шматочками.
Крок 2 Закип'ятити 500 мл води, додати цукор.
Крок 3 У сироп покласти гарбуз, кип'ятити 5 хвилин.
Крок 4 Потім шматочки гарбуза вийняти з води і викласти у форму для запікання.
Поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів до золотистої скоринки (близько 20-25 хвилин).
При подачі посипати цукровою пудрою.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий