Дуже популярний десерт.
Ніжний, ароматний. І дуже ситний.
Замість вишні можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком.
Із зазначеної кількості виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Панна Котта з вишневим желе. Інгредієнти
панна Котта:
500 мл вершків 33-35%
100 г цукру
паличка ванілі (або 2 ч.л. ванільного цукру)
10 г желатину
желе:
300 г вишні (замороженої)
50 г цукру
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Готуємо панна котту.
Желатин залити 100 мл води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 3 Змішати вершки, цукор.
Додати насіння ванілі.
Поставити на вогонь.
Довести до кипіння (не кип'ятити).
Крок 4 Додати желатин, перемішати, прибрати з вогню.
Остудити.
Крок 5 Розлити по креманкам, прибрати в холодильник до повного застигання (близько 3-5 годин).
Крок 6 Готуємо желе.
Желатин залити 100 мл води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 7 Вишню залити 250 мл води.
Додати цукор.
Поставити на вогонь, довести до кипіння, кип'ятити 5-7 хвилин.
Крок 8 Процідити.
У гарячий відвар додати желатин, перемішати до повного розчинення.
Остудити.
Крок 9 На застиглі вершки вилити желе.
Крок 10 Поставити в холодильник до повного застигання (приблизно 3-4 години).
Смачного!
Ніжний, ароматний. І дуже ситний.
Замість вишні можна використовувати будь-яку ягоду, за смаком.
Із зазначеної кількості виходить 4-6 порцій.
Інгредієнти
Панна Котта з вишневим желе. Інгредієнти
панна Котта:
500 мл вершків 33-35%
100 г цукру
паличка ванілі (або 2 ч.л. ванільного цукру)
10 г желатину
желе:
300 г вишні (замороженої)
50 г цукру
10 г желатину
Приготування
Крок 1 Готуємо панна котту.
Желатин залити 100 мл води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Паличку ванілі розрізати, вийняти насіння.
Крок 3 Змішати вершки, цукор.
Додати насіння ванілі.
Поставити на вогонь.
Довести до кипіння (не кип'ятити).
Крок 4 Додати желатин, перемішати, прибрати з вогню.
Остудити.
Крок 5 Розлити по креманкам, прибрати в холодильник до повного застигання (близько 3-5 годин).
Крок 6 Готуємо желе.
Желатин залити 100 мл води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 7 Вишню залити 250 мл води.
Додати цукор.
Поставити на вогонь, довести до кипіння, кип'ятити 5-7 хвилин.
Крок 8 Процідити.
У гарячий відвар додати желатин, перемішати до повного розчинення.
Остудити.
Крок 9 На застиглі вершки вилити желе.
Крок 10 Поставити в холодильник до повного застигання (приблизно 3-4 години).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий