Інгредієнти
Полуничне суфле. Інгредієнти
300 г полуниці
200 мл вершків 30-33%
150 г цукру (якщо полуниця дуже солодка, цукру можна взяти менше)
2 ст.л. желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити 150 мл холодної кип'яченої води, залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Остудити.
Крок 3 Полуницю вимити, видалити чашолистки.
Подрібнити у блендері.
Крок 4 Вершки збити з цукром.
Крок 5 Змішати полуницю і вершки.
Крок 6 Додати желатин, перемішати.
Крок 7 Розлити в креманки.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Полуничне суфле. Інгредієнти
300 г полуниці
200 мл вершків 30-33%
150 г цукру (якщо полуниця дуже солодка, цукру можна взяти менше)
2 ст.л. желатину
Приготування
Крок 1 Желатин залити 150 мл холодної кип'яченої води, залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Остудити.
Крок 3 Полуницю вимити, видалити чашолистки.
Подрібнити у блендері.
Крок 4 Вершки збити з цукром.
Крок 5 Змішати полуницю і вершки.
Крок 6 Додати желатин, перемішати.
Крок 7 Розлити в креманки.
Поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий