Ніжний, ароматний десерт, який просто тане в роті!
Головне не перевзбіть вершки, інакше десерт може вийти жирним.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Кавовий крем. Інгредієнти
250 мл кави (3 ч.л. кави на 250 мл води)
3 жовтки
150 г цукру
10 г (2 ч.л.) желатину
300 мл вершків 33-35%
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Змішати жовтки з цукром.
Крок 3 Поставити на водяну баню, нагрівати до повного розчинення цукру.
Крок 4 Додати кави, перемішати.
Крок 5 Додати желатин.
Нагрівати до тих пір, поки желатин повністю не розчиниться.
Прибрати з вогню, остудити.
Крок 6 Вершки збити.
Крок 7 Змішати вершки і остигнула кавову масу.
Крок 8 Розлити по креманкам, поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Головне не перевзбіть вершки, інакше десерт може вийти жирним.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 5-7 порцій.
Інгредієнти
Кавовий крем. Інгредієнти
250 мл кави (3 ч.л. кави на 250 мл води)
3 жовтки
150 г цукру
10 г (2 ч.л.) желатину
300 мл вершків 33-35%
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Змішати жовтки з цукром.
Крок 3 Поставити на водяну баню, нагрівати до повного розчинення цукру.
Крок 4 Додати кави, перемішати.
Крок 5 Додати желатин.
Нагрівати до тих пір, поки желатин повністю не розчиниться.
Прибрати з вогню, остудити.
Крок 6 Вершки збити.
Крок 7 Змішати вершки і остигнула кавову масу.
Крок 8 Розлити по креманкам, поставити в холодильник на 3-4 години.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий