Рецепт неймовірно простий, але актуальний, так як зовсім недавно були медовий і яблучний спас.
Ще плюс цього рецепту - його користь.
Замість брусниці можна використовувати журавлину.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Яблука, запечені з брусницею і медом. Інгредієнти
3-4 середніх яблука
3-4 ч.л. брусниці
мед за смаком
Приготування
Крок 1 Яблука розрізати на дві частини, вийняти серцевину.
Крок 2 У вийшло поглиблення покласти брусницю.
Крок 3 Яблука з брусницею викласти у форму дя запікання, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
При подачі полити яблука медом.
Смачного!
Ще плюс цього рецепту - його користь.
Замість брусниці можна використовувати журавлину.
Із зазначеної кількості інгредієнтів виходить 3-4 порції.
Інгредієнти
Яблука, запечені з брусницею і медом. Інгредієнти
3-4 середніх яблука
3-4 ч.л. брусниці
мед за смаком
Приготування
Крок 1 Яблука розрізати на дві частини, вийняти серцевину.
Крок 2 У вийшло поглиблення покласти брусницю.
Крок 3 Яблука з брусницею викласти у форму дя запікання, поставити в духовку.
Запікати при температурі 180 градусів протягом 20-25 хвилин.
При подачі полити яблука медом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий