Інгредієнти
Шоколадне суфле з вишневим соусом. Інгредієнти
суфле:
500 мл вершків 33-35%
100 г шоколаду (молочного або гіркого)
3 жовтки
100 г цукру
2 ч.л. желатину
соус:
500 г вишні без кісточок (або будь ягоди за смаком)
100 г цукру
2 ч.л. крохмалю
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Жовтки змішати з 50 г цукру.
Нагрівати, при помішуванні, на водяній бані, до загустіння (близько 15 хвилин після того, як маса нагріється).
Крок 3 Шоколад розтопити.
Крок 4 Змішати теплі жовтки і теплий шоколад.
Крок 5 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Потім остудити.
Крок 6 Вершки збити з 50 г цукру.
Крок 7 У вершки додати шоколадно-жовткову масу, желатин, перемішати.
Поставити масу в холодильник на 3-4 години.
Крок 8 Готуємо соус.
Вишню змішати з цукром, додати 100 мл води, довести до кипіння, кип'ятити близько 5 хвилин.
Крок 9 Крохмаль розчинити в 100 мл води, добре перемішати.
Крок 10 Додати крохмаль в вишню, довести до кипіння і відразу прибрати з вогню.
Остудити.
Готове суфле викласти на тарілочки, за допомогою кулінарного шприца, або ложкою.
Полити соусом.
Смачного!
Шоколадне суфле з вишневим соусом. Інгредієнти
суфле:
500 мл вершків 33-35%
100 г шоколаду (молочного або гіркого)
3 жовтки
100 г цукру
2 ч.л. желатину
соус:
500 г вишні без кісточок (або будь ягоди за смаком)
100 г цукру
2 ч.л. крохмалю
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 100 мл холодної кип'яченої води і залишити на 1 годину.
Крок 2 Жовтки змішати з 50 г цукру.
Нагрівати, при помішуванні, на водяній бані, до загустіння (близько 15 хвилин після того, як маса нагріється).
Крок 3 Шоколад розтопити.
Крок 4 Змішати теплі жовтки і теплий шоколад.
Крок 5 Желатин довести до кипіння, але не кип'ятити. Потім остудити.
Крок 6 Вершки збити з 50 г цукру.
Крок 7 У вершки додати шоколадно-жовткову масу, желатин, перемішати.
Поставити масу в холодильник на 3-4 години.
Крок 8 Готуємо соус.
Вишню змішати з цукром, додати 100 мл води, довести до кипіння, кип'ятити близько 5 хвилин.
Крок 9 Крохмаль розчинити в 100 мл води, добре перемішати.
Крок 10 Додати крохмаль в вишню, довести до кипіння і відразу прибрати з вогню.
Остудити.
Готове суфле викласти на тарілочки, за допомогою кулінарного шприца, або ложкою.
Полити соусом.
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий