Інгредієнти
Желе біло-рожеве. Інгредієнти
250 мл полуничного сиропу (компоту, соку)
250 мл молока
20 г желатину
цукор за смаком
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 3 У полуничний сироп додати половину желатину, перемішати.
Крок 4 В молоко можна додати цукор за смаком (я в молоко цукор не додавала, так як полуничний сироп був занадто солодкий) і залишився желатин.
Крок 5 На дно формочок налити полуничний сік шаром 0.5-1 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 6 Потім налити молоко шаром 0.5-1 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 7 Таким чином наливати сік і молоко до тих пір, поки формочки не заповнили.
Поставити в холодильник до повного застигання (краще на ніч).
Крок 8 Щоб желе було простіше вийняти з формочки, можна його опустити на кілька секунд у гарячу воду (головне, стежте, щоб вода не потрапила в желе).
Смачного!
Желе біло-рожеве. Інгредієнти
250 мл полуничного сиропу (компоту, соку)
250 мл молока
20 г желатину
цукор за смаком
Приготування
Крок 1 Желатин замочити в 200 мл холодної кип'яченої води і залишити на той час, який зазначено на упаковці.
Крок 2 Потім желатин довести до кипіння, але не кип'ятити.
Крок 3 У полуничний сироп додати половину желатину, перемішати.
Крок 4 В молоко можна додати цукор за смаком (я в молоко цукор не додавала, так як полуничний сироп був занадто солодкий) і залишився желатин.
Крок 5 На дно формочок налити полуничний сік шаром 0.5-1 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 6 Потім налити молоко шаром 0.5-1 см.
Поставити в холодильник до повного застигання.
Крок 7 Таким чином наливати сік і молоко до тих пір, поки формочки не заповнили.
Поставити в холодильник до повного застигання (краще на ніч).
Крок 8 Щоб желе було простіше вийняти з формочки, можна його опустити на кілька секунд у гарячу воду (головне, стежте, щоб вода не потрапила в желе).
Смачного!
Комментариев нет:
Отправить комментарий